De praktijk aan de Bredaseweg is uitgegroeid tot een plek waar verschillend zorgprofessionals nauw samenwerken, onder hetzelfde dak, om kinderen, jongeren en volwassenen zo effectief mogelijk te helpen

Graag stellen we onze samenwerkingspartners aan u voor:

Praktijk Spil

SPIL is een praktijk voor kind, jeugd en hun ouders. Ze geven o.a. antwoord op de vraag waar een leer- en/of gedragsprobleem door veroorzaakt wordt. Spil zorgt voor gedegen specialistische diagnostiek en behandeling, zoals bijvoorbeeld bij een vermoeden van dyslexie, dyscalculie, ADD/ADHD, autisme, angst/faalangst, persoonlijkheidsproblemen.

Na diagnostiek volgt een behandeling; psycho-educatie, EMDR of een andere traumabehandeling, cognitieve gedragstherapie, speciale gezinsbegeleiding.

annemiekjacobs@praktijkspil.nl
www.praktijkspil.nl

Dadoen!

Debbie Potters geeft creatieve therapie aan jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen. Belangrijk om te weten is dat je niet creatief hoeft te zijn om deze vorm van therapie te volgen. Creatieve therapie is geschikt wanneer je last hebt van psychische, sociale of emotionele klachten. Creatieve therapie is een vorm van therapie waarbij de nadruk ligt op het werken met creatieve materialen. In plaats van vooral praten (bijvoorbeeld bij een psycholoog), ga je door middel van het werken met creatieve materialen aan de slag met je klachten. Er wordt gewerkt met verschillende materialen, bijvoorbeeld: verf, klei, hout, karton, papier, potloden en krijt.

info@dadoen.nl

www.dadoen.nl

Praktijk LEF!

LEF! Is een pedagogiek praktijk voor advies, coaching en educatie. Vanuit een oplossingsgerichte visie gaan zij samen op zoek naar een oplossing.

Bij praktijk LEF zijn Marja Franken (onderwijs- en ontwikkelingspsycholoog NIP, oplossingsgerichttherapeut, sova-trainer) en Stefanie van Dijk (leerkracht speciaal onderwijs, Master SEN (RT/IB), oplossingsgericht onderwijs, sova-trainer) werkzaam.

info@praktijklef.nl

www.praktijklef.nl

Prikkels in de praktijk

Prikkels in de praktijk biedt ondersteuning bij hoogsensitiviteit en prikkelverwerking.
Caroline Sosňak – van Tilburg is coach voor sensitieve, prikkelgevoelige kinderen en volwassenen.

info@prikkelsindepraktijk.nl

www.prikkelsindepraktijk.nl

Grib Coaching

Coaching en trainingen voor vrouwen die dromen en doelen willen waarmaken zowel op privé als zakelijk gebied.

www.gribcoaching.nl
Marjolein@gribling.nl

5.Menu-Wissel-Bottom4
5.Menu-Wissel-Bottom2
5.Menu-Wissel-Bottom3