Bij Kindertherapie Oosterhout werken therapeuten Tamara & Lonneke al jaren met veel plezier met kinderen en jongeren. Door hun persoonlijke benadering en unieke werkwijze zijn meestal na een paar sessies al positieve veranderingen merkbaar.

2.Menu-namen-TAMARA_kopjes1

Tamara Boekholt-Diepstraten is dramatherapeut. Tamara heeft gewerkt binnen het voortgezet- en speciaal onderwijs. Als therapeut werkt zij met veel passie en enthousiasme met kinderen en jongeren. Het is haar kracht om snel contact te maken en aan te sluiten op de beleefwereld van het kind. Ze kijkt naar de kwaliteiten en mogelijkheden van een kind, ieder kind is uniek. Vandaar dat zij samen met het kind of jongere op zoek gaat naar een passende oplossing voor zijn problemen.

2.Menu-namen-LONNEKE_kopjes2

Lonneke Verhaart is speltherapeut. Na haar opleiding als maatschappelijk werkster, zocht ze naar specialisatie. Ze wilde zich verdiepen in de hulpverlening specifiek gericht op kinderen. In 2011 heeft ze de opleiding speltherapie afgerond. Haar werkervaring varieert van gespecialiseerde hulp aan kinderen met complexe problematiek vanuit een jeugdzorgorganisatie, tot individuele therapie in zelfstandige praktijken. Haar doel is overal hetzelfde. Ze wil dat kinderen zich fijn voelen en ze wil kinderen verder kunnen helpen om gebeurtenissen te verwerken of steviger in hun schoenen te komen staan. Spel is de taal van het kind, dus via deze taal zal ze de aansluiting vinden. Spelen helpt!

5.Menu-Wissel-Bottom4
5.Menu-Wissel-Bottom1
5.Menu-Wissel-Bottom3